Malibu aan de Maas

Bijlage 5 persbericht 16 januari 2014

Luxe strandhuizen zorgen voor ultieme strandbeleving

Hoek van Holland – 16 januari 2014. Eindeloos genieten van de ondergaande zon en wakker worden aan het strand. Dit is voor veel mensen de ultieme strandbeleving. Vanaf de zomer van 2014 is dit ook voor iedereen binnen handbereik. Projectontwikkelaar KSR B.V. ontwikkelt een aantal luxe strandhuizen die de badplaats Hoek van Holland weer een primeur gaan opleveren.

Het project Malibu aan de Maas behelst 74 luxe strandwoningen, die ingezet gaan worden voor de verhuur om meer verblijfstoeristen naar de badplaats te trekken. Het project zal in twee fases worden gerealiseerd en het doel is om deze zomer de eerste 38 woningen op te leveren.

Het ontwerp is uniek in Nederland. Inspiratie voor het ontwerp vormen de strandhuizen in Malibu (Californië). De bijzondere ligging aan zowel de Maas als het strand van Hoek van Holland, in combinatie met de mogelijkheid om jaarrond een strandhuis te kunnen huren, maken het project in meerdere opzichten uniek.

De strandhuizen hebben een kwalitatieve afwerking en beschikken over 2 slaapkamers op de boven verdieping, een dubbel balkon en zijn uiteraard voorzien van badkamer, keuken en sfeervolle inrichting. Met de komst van deze luxe strandhuizen wordt het mogelijk om in ieder seizoen te genieten van alles wat het strand te bieden heeft.

 

Bijlage 2 persbericht 16 januari 2014 Bijlage 1 persbericht 16 januari 2014

Bijlage 3 persbericht 16 januari 2014 Bijlage 4 persbericht 16 januari 2014