Skip to content

MALIBU AAN DE MAAS

74 LUXE STRANDWONINGEN

Over MALIBU AAN DE MAAS

Het project Malibu aan de Maas behelst 74 luxe strandwoningen, die ingezet gaan worden voor de verhuur om meer verblijfstoeristen naar de badplaats te trekken.  Het ontwerp is uniek in Nederland. Inspiratie voor het ontwerp vormen de strandhuizen in Malibu (Californië). De bijzondere ligging aan zowel de Maas als het strand van Hoek van Holland, in combinatie met de mogelijkheid om jaarrond een strandhuis te kunnen huren, maken het project in meerdere opzichten uniek.

DE strandhuizen

hebben een kwalitatieve afwerking en beschikken over 2 slaapkamers op de boven verdieping, een dubbel balkon en zijn uiteraard voorzien van badkamer, keuken en sfeervolle inrichting. Met de komst van deze luxe strandhuizen wordt het mogelijk om in ieder seizoen te genieten van alles wat het strand te bieden heeft.

Het uitzicht

Eindeloos genieten van de ondergaande zon en wakker worden aan het strand. De reeds gerealiseerde Beach Villa’s Hoek van Holland behelst 74 luxe strandwoningen, die ingezet worden voor de verhuur om meer verblijfstoeristen naar de badplaats te trekken. 

Hoek van Holland aan zee

De kust van Hoek van Holland kent een rijke historie en is een uniek kustgebied met groot potentieel. Een unieke ligging tussen de duinen, de polder, de kassen en de Waterweg, hier komen mensen bij elkaar om te genieten van de plek waar landschap en recreatie samenkomen.