Skip to content

MALIBU AAN DE MAAS

74 LUXE STRANDWONINGEN

Over MALIBU AAN DE MAAS

Het project Malibu aan de Maas bestaat uit 74 luxe strandwoningen gelegen aan het
Hoekse strand. Deze zogeheten ‘Beach villa’s zijn ingezet voor de verhuur met als
doel om meer verblijfstoeristen naar de badplaats te trekken. Het ontwerp van deze
strandwoningen is uniek in Nederland. De inspiratiebron voor het ontwerp zijn de
strandhuizen in Malibu (Californië). De exceptionele ligging aan zowel de Maas als
het strand van Hoek van Holland, in combinatie met de mogelijkheid om jaarrond een
strandhuis te kunnen huren, maken het een uitzonderlijk project in meerdere
opzichten.

DE strandhuizen

De strandhuizen hebben een kwalitatieve afwerking en zijn praktisch met oog voor comfort en design ingericht. Ze beschikken over 2 slaapkamers op de bovenverdieping, een dubbel balkon en zijn voorzien van een functionele badkamer, keuken en sfeervolle inrichting. Met de komst van deze luxe strandhuizen is het
mogelijk geworden om in ieder seizoen te genieten van alles wat het Hoekse strand te bieden heeft met een adembenemend uitzicht.

Het uitzicht

Het weer in Nederland is elke dag anders, het uitzicht dus ook. Wakker worden en kunnen genieten van het spectaculaire blikveld van het Hoekse strand. Vanuit de 74 Beach villa’s ontdek je het strand, de pier en de zee. 1 trede naar beneden en u staat
met uw voeten in het zand. Een uniek concept in Nederland.

Hoek van Holland aan zee

De kust van Hoek van Holland kent een rijke historie en is een buitengewoon kustgebied met groot potentieel. Een unieke ligging tussen de duinen, de polder, de kassen en de Waterweg. Hier komen mensen bij elkaar om te genieten van de plek waar landschap en recreatie samenkomen. Het doortrekken van de metro tot op het strand is de directe aanleiding om dit perspectief nader te verkennen.

Met de juiste aanpassingen en aanvullingen kan Hoek van Holland op de kaart worden gezet als vierseizoenenbadplaats met een eigentijds karakter. Door het ontwikkelen van alle planaspecten zal het gebied een toegevoegde waarde zijn voor de regio Rotterdam en de Nederlandse kust.

Het plangebied betreft de Zeekant, het Zeeplein en het grondgebied tussen de Badweg en Noorderpier: de Zuidwesthoek van Dixhoorn. Het ambitiedocument heeft als doelstelling: Een duurzaam, aantrekkelijk en veelzijdige vierseizoenenbadplaats.